Proiectul „Valorificarea inteligentă a deșeurilor agroalimentare industriale (INTELWASTES)” va avea loc pe 28 octombrie

Universitatea Tehnică a Moldovei în parteneriat cu Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară “Ion Ionescu de la Brad” din Iași, vă invită la lansarea proiectului transfrontalier IntelWastes, finanțat de Uniunea Europeană, programul CROSS BORDER COOPERATION ROMANIA – REPUBLIC OF MOLDOVA 2014-2020.
Evenimentul de lansare va avea loc la 28 octombrie 2020, cu începere de la ora 11:00 și va fi organizat atât offline (bir. 1-205 al UTM, adresa Bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 168), cât și online (Microsoft Teams).

Scopul proiectului include consolidarea capacităților de cercetare și inovare ale universităților printr-o cooperare transfrontalieră durabilă pentru utilizarea eficientă a deșeurilor agroalimentare industriale, obținute în urma prelucrării strugurilor, fructelor și legumelor. Impactul transfrontalier al proiectului constă în formarea unor echipe comune de cercetare-inovare cu competențe complementare în rezolvarea problemelor comune – gestionarea deșeurilor industriale agroalimentare.

Pentru participare la evenimentul de lansare a proiectului vă rugăm să completați formularul de înregistrare – https://forms.gle/yWkq4LmFTTGzR4Qs7.

ȘTIRI SIMILARE